1

VAASASSA JÄRJESTETÄÄN 22.3 KANSAINVÄLINEN ASIANTUNTIJAFOORUMI VAASA WIND EXCHANGE

Tuulivoimamarkkina kasvaa voimakkaasti Suomessa ja tarjoaa liiketoimintamahdollisuuksia monille toimijoille suunnittelusta ja rahoituksesta tuulivoimaloiden huoltoon ja ylläpitoon.

Vaasassa 22. maaliskuuta 2011 järjestettävä kansainvälinen asiantuntijafoorumi Vaasa Wind Exchange kokoaa yhteen tuulivoiman vaikuttajia keskustelemaan päivänpolttavista kysymyksistä.

Vaasan seudulla toimii myös Pohjoismaiden suurin energiateknologiakeskittymä, joka on vahvasti mukana tuulivoimaratkaisujen kehittämisessä ja rakentamisessa. Varatkaa siis nyt päivä kalenteristanne ja ottakaa osaa kevään energisimpään kohtaamiseen!

Päivän keskeisiä teemoja ovat:

• Kaavoitus ja lupakäytännöt
• Liiketoimintamahdollisuudet Suomessa
• Tuotannollinen verkostoituminen

Tervetuloa tuulettamaan ajatuksia kollegoiden, alan asiantuntijoiden, mahdollisten liikekumppaneiden ja viranomaisten edustajien kanssa.

22.3.2011 tavataan tuulivoiman merkeissä Vaasassa! Tarkempaa tietoa päivän ohjelmasta toimitetaan lähiviikkoina. Varmistaaksenne, että saatte tuoreinta tietoa Vaasa Wind Exchange -tapahtumasta, ottakaa yhteyttä sähköpostitse info@vasek.fi

Mikäli toivotte, että tiedotamme tapahtumasta myös kollegoitanne tai muita yhteistyökumppaneitanne, pyydämme ilmoittamaan heidän yhteystietonsa sähköpostitse.

Näytteilleasettajamaksu on 200 €, joka sisältää näytteilleasettajatiedot www.energyvaasa.fi -sivuilla, medianäkyvyyden tapahtuman tiedotuksessa, rajoitetun näyttelytilan, neuvotteluhuoneiden käytön, lounaan ja sisäänpääsyn tapahtuman päättävään cocktail-tilaisuuteen. Rekisteröityneet vieraat ilman näyttelytilaa ja näyttelyasettajapalveluita osallistuvat tapahtumaan veloituksetta.

Löydätte tarkempaa tietoa tapahtumasta tästä.

Lisätietoja näytteilleasettajapalveluista antaa Raine Vasanoja,
raine.vasanoja@vasek.fi, puh. 044 3322159.